Uw voordeel:

Nieuw aanrechtblad

U kunt gemakkelijk besparen op een keukenrenovatie. Aanrechtfabriek geeft u de extra keuzemogelijkheid om een nieuw aanrechtblad in uw bestaande keuken te laten plaatsen. Wij maken alle onze aanrechtbladen volledig op maat. Zo kunt u kiezen voor gemak- en comfortverhogende accessoires zoals een design spoelbak of een multifunctionele Quooker kraan. Op onze site vraagt u eenvoudig een offerte aan voor een nieuwe aanrechtblad van natuursteen of een extra stevige en duurzame variant van composiet. Wij raden u aan om 4 à 5 weken van tevoren uw bestelling te plaatsen. Zo hebben wij ruim de tijd om alle onderdelen te verzamelen voor een snelle montage. Zo kunt u al zes dagen na het inmeten van het nieuwe aanrechtblad in uw zo goed als nieuwe keuken aan de slag!

Nieuw aanrechtblad natuursteen

Houdt u van een warme en natuurlijke sfeer in uw keuken? Dan is een nieuw aanrechtblad van natuursteen zeker de moeite van het overwegen waard! Een granieten aanrechtblad, bijvoorbeeld, is bij Aanrechtfabriek verkrijgbaar in wel 20 verschillende kleuren. Dit materiaal heeft een levendige structuur die met het gebruik intensiveert. Om dezelfde reden is het echter ook belangrijk dat u zorgt voor een goed onderhoud van graniet. Wij geven u op onze site hierover diverse tips. Ook een Belgisch hardsteen aanrechtblad is een goede keuze als u een nieuw aanrechtblad van natuursteen wilt laten plaatsen. Het blad bestaat uit zeer stevige samengeperste koolstof in combinatie met kalksteen. Dit zorgt voor een natuurlijk effect.

Silestone, Kitchen Countertops, Natural Quartz, Stonium Series

Nieuw aanrechtblad op maat

U beschikt over eindeloos veel mogelijkheden als u een nieuw aanrechtblad op maat laat maken door Aanrechtfabriek. Naast diverse varianten van natuursteen, vindt u bij ons ook gemakkelijk een geschikt composiet aanrechtblad, samengesteld uit een hoogwaardige combinatie van natuurlijke steensoorten kunststoffen. Deze samenstelling maakt een nieuw aanrechtblad op maat van dit type bijzonder duurzaam. Het geheel is niet alleen stevig en krasvast maar ook zeer hittebestendig. Composiet heeft weinig onderhoud nodig en past precies bij een modern huishouden!

Nieuw aanrechtblad Ikea keuken

Aanrechtfabriek is hét adres om een nieuw aanrechtblad voor uw Ikea keuken te bestellen. U beschikt bij ons over een bijzonder ruime materiaalkeuze, van natuursteen tot composiet. Het Dekton aanrechtblad is een van onze populaire opties. Het is nóg duurzamer dan composiet en daardoor zelfs geschikt voor een buitenkeuken. De keuze is aan u. Wij leveren aanrechtbladen in alle soorten en maten en stemmen deze volledig af op uw wensen. Met een nieuwe aanrechtblad gaat uw Ikea keuken weer vele jaren mee!

dekton-tundra