Uw voordeel:

Quooker kraan

Wilt u elk moment direct kunnen beschikken over kokend heet water? Dan is een Quooker kraan de ideale oplossing. Hiermee combineert u het gemak van een mengkraan met een heetwaterbron. Zo zet u uw pasta gemakkelijk direct op het vuur of bereidt u met een kruidenblokje meteen een heerlijke bouillon voor uw soepen en sauzen. Bij Aanrechtfabriek bestelt u eenvoudig uw aanrechtblad op maat inclusief de Quooker kraan in het model van uw voorkeur. Vraag vrijblijvend online een offerte aan.

Quooker kraan keuken

Niet alleen bij het koken, maar ook bij de afwas heeft u direct voordeel van een Quooker kraan in uw keuken. In kokend heet water lossen etensresten gemakkelijk op en krijgen bacteriën minder kans. Bij Aanrechtfabriek kiest u gemakkelijk het model dat het beste aansluit bij uw wensen, ook als u een aanrechtblad voor uw Ikea keuken nodig heeft. De Nordic Twintaps is een van de nieuwste modellen die is opgebouwd uit twee kranen: een mengkraan en een kokendwaterkraan. De Quooker Fusion kraan voor de keuken biedt juist alles in één kraan: koud, warm, heet en kokend water. Alle modellen zijn gemakkelijk te integreren in de aanrechtbladen van aanrechtfabriek, die wij standaard voor u op maat maken.

2-composiet

Quooker kraan voordelen

Het bijzondere van de Quooker kraan is dat u de voordelen voor het uitzoeken heeft. Met vrijwel alle kranen van dit merk beschikt u over heet water zodra u de kraan aanzet. Dankzij de technologie met zuinige standby functie bent u niet meer energie kwijt dan normaal. U hoeft bijvoorbeeld niet eerst water op het vuur of de kookplaat te zetten. Verder wordt eigenlijk altijd de functie van kokendwaterbron gecombineerd met die van een mengkraan. In de nieuwere versies zoals de Cube Quooker kraan zijn de voordelen nog verder uitgebreid. Zo zijn deze uitgerust met een waterfilter en kunt u er binnen een handomdraai bubbeltjeswater mee maken. Wilt u deze nieuwste design modellen volledig integreren in uw aanrechtblad van composiet of graniet? Bij Aanrechtfabriek regelen we het graag voor u!

Quooker kraan onderhoud

Als u het kraanzeefje af en toe ontkalkt heeft de Quooker kraan verder weinig onderhoud nodig. Hoe vaak u moet ontkalken hangt af van de waterdichtheid in uw regio. Gemiddeld is dit zo’n twee keer per jaar. Verder is het aan te raden om eens in de vijf jaar en grote onderhoudsbeurt uit te voeren. Als alles verder goed functioneert is het voldoende om het HiTaC® filter te vervangen. Aanrechtfabriek geeft u vrijblijvend advies over de Quooker kraan en het onderhoud.

dekton5

Quooker kraan mogelijkheden

Welk type keukenblad u ook bestelt, voor een Quooker kraan zijn er altijd mogelijkheden. U kunt de kokendwaterkraan net zo gemakkelijk in een Belgisch hardsteen aanrechtblad als een exemplaar van hoogwaardig Dekton integreren. Wilt u gebruik maken van een gescheiden mengkraan en een kraan voor uw kokend hete water? Geen probleem! Wij plaatsen de Quooker kraan, zodat u alle mogelijkheden maximaal kunt benutten. Als u dat wenst heeft u niet alleen heet water, maar ook water zonder kalk of met koolzuur. Al zes dagen na het inmeten zorgen wij voor een vakkundige montage.