Uw voordeel:

Reginox spoelbakken

Wilt u uw design keuken uitrusten met een stijlvol aanrechtblad? Dan zijn Reginox spoelbakken hierop de perfecte aanvulling. Deze kunt u bij Aanrechtfabriek in verschillende materialen en uitvoeringen bestellen. Ook voor dubbele spoelbak van dit topmerk bent u bij ons aan het juiste adres. Deze heeft als voordeel dat u tegelijk kunt voorspoelen en afwassen of, als u dat liever heeft afwassen en naspoelen. In onze fabriek zijn Reginox spoelbakken verkrijgbaar in een groot aantal kleuren. Ze worden op maat gemaakt en geïntegreerd in een aanrechtblad dat u zelf kunt uitzoeken.

Reginox spoelbakken voordelen

Het gebruik van Reginox spoelbakken heeft diverse voordelen. De belangrijkste daarvan is de hygiëne. Als die aan de hoogste standaarden dient te voldoen is rvs het beste materiaal. Het oppervlak is glad, gemakkelijk af te nemen en is volledig roestvrij. Daarnaast hebben Reginox spoelbakken ook voordelen bij de montage. Zo kunt u kiezen voor verschillende vormen van inbouw, waaronder vlakbouw, onderbouw, opbouw of vlakopbouw. Bij Aanrechtfabriek vindt u gemakkelijk bijpassende aanrechtbladen die wij samen met uw spoelbak kunnen inbouwen. Behalve bladen van natuursteen zoals graniet een speciaal ingemeten aanrechtblad voor de Ikea keuken.

Graniet keukenblad

Reginox spoelbakken keuken

Door het intensieve gebruik dienen Reginox spoelbakken voor de keuken te voldoen aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van stevigheid, krasvastheid en hittebestendigheid. Het afgieten van een pan met kokend hete spaghetti is bijvoorbeeld geen enkel probleem. Een speciale overloop zorgt ervoor dat het water door de afvoer kan wegstromen als de spoelbak dreigt te overstromen. De Reginox spoelbakken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u het design gemakkelijk op het aanrechtblad van uw voorkeur is af te stemmen. Bij Aanrechtfabriek kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een blad van stevig composiet of Dekton. Een Reginox spoelbak in de bijpassende kleur vindt u eenvoudig.

Reginox spoelbakken mogelijkheden

Wilt u graag dat uw design keuken eruit ziet als één geheel? Bij Aanrechtfabriek hebben wij Reginox spoelbakken met afvoergaten in verschillende diameters. Ook kiest u eenvoudig voor een variant met ingebouwd afdruipgedeelte, of een een exemplaar met een ronde in plaats van een rechthoekige vorm. Wij komen het aanrechtblad desgewenst niet alleen inmeten maar ook installeren. Maatwerk is zo verzekerd, ook als u een Belgisch hardsteen aanrechtblad wilt bestellen. Vraag online uw offerte aan voor een aantrekkelijk aanbod!

3-composiet