Uw voordeel:

Steel grey graniet

Een aanrechtblad van graniet is verkrijgbaar in verschillende kleuren, een klassieker is steel grey. Graniet is echter een 100% natuurlijk materiaal en kan daardoor kleur- en structuurverschillen hebben. Onze voorbeeldstukken geven dan ook een indicatie van de kleur. Het eindproduct kan enigszins afwijken van het voorbeeld exemplaar. Maar met een aanrechtblad van Aanrechtfabriek in steel grey van graniet heeft u gegarandeerd een eyecatcher in uw keuken!

Steel grey graniet onderhoud

Wilt u de natuurlijke glans behouden net als de diepe steel grey kleur? Graniet heeft onderhoud nodig. Dagelijks schoonmaken en verwijderen van de gebruikelijke vlekken van een granieten aanrechtblad kan met een normale allesreiniger. Natuursteen is bijna resistent tegen huishoudelijke chemicaliën. Voor een optimale bescherming van uw steel grey graniet aanrechtblad onderhoud u deze jaarlijks met een impregneermiddel. Hiermee dicht u de poriën zodat het blad beter is beschermd tegen vlekken.

steel grey

Steel grey graniet bij Aanrechtfabriek

De hoofdkleuren in steel grey graniet zijn donkergrijs en grijsblauw. Bij Aanrechtfabriek kunt u voorbeelden zien van aanrechtbladen voor een goede impressie van uw eindproduct. Door de verschillende grijstinten ontstaat het effect van een schelp. Dit zorgt, samen met de structuur, voor een levendige uitstraling. De structuur van steel grey graniet is medium tot grof. Bij Aanrechtfabriek maken wij alles op maat! Neem gerust contact op als u vragen heeft of maak een afspraak.