Uw voordeel:

Stenen spoelbak keuken

U kunt voor de standaard spoelbak gaan, maar een stenen spoelbak geeft uw keuken net even wat meer. Hiermee heeft u een echte blikvanger in uw keuken. Bij Aanrechtfabriek zijn de mogelijkheden voor een stenen spoelbak in uw keuken net zo uitgebreid als voor aanrechtbladen. Alles komt direct uit onze fabriek en is van dezelfde hoge kwaliteit. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw keuken? Neem gerust contact met ons op of kom langs voor een vrijblijvend gesprek.

Natuurstenen spoelbak keuken

Kiest u voor een luxe keuken? Neem dan een Belgisch hardsteen aanrechtblad met geïntegreerde natuurstenen spoelbak. Uw keuken krijgt hiermee een uitstraling die menig designliefhebber zal aanspreken. Ook materialen als graniet en composiet zijn hiervoor uitstekend geschikt. Met een natuurstenen spoelbak in uw keuken van Aanrechtfabriek haalt u kwaliteit in huis. Wij maken al onze producten speciaal voor u op maat. Zelfs een aanrechtblad voor uw Ikea keuken maken wij met dezelfde vakmanschap!

4-composiet

Stenen spoelbak keuken bij Aanrechtfabriek

Wilt u een betonlook aanrechtblad met stenen spoelbak in uw keuken? Bij Aanrechtfabriek maken wij het voor u. Net als een marmerlook keukenblad of een blad van Dekton. Wij kunnen aanrechtbladen al monteren zes werkdagen na inmeten! Met een stenen spoelbak in uw keuken profiteert u bij Aanrechtfabriek van scherpe prijzen. Dat geldt trouwens voor al onze producten, die wij direct vanuit de fabriek leveren. Kom langs of maak een afspraak!