Uw voordeel:

Strato Dekton

Bent u op zoek naar een nieuw aanrechtblad voor in uw woning of op het kantoor? De Strato Dekton is een uitstekende keus wanneer u robuustheid en een elegantie belangrijk vindt! Geniet extra lang van een prachtige Strato Dekton natuurstenen blad dankzij topkwaliteit. Dekton laat geen sappen, zuren of andere vloeistoffen door. Dit door het onder hoge druk samenpersen van de grondstoffen. Wilt u ook zo’n mooi aanrechtblad? Bekijk al onze mogelijkheden voor de Strato Dekton op onze website.

Strato Dekton onderhoud

Wilt u een nieuw aanrecht zo prachtig als de Strato Dekton? Hierbij is onderhoud natuurlijk van groot belang. Voor de dagelijkse reiniging van een Dekton aanrechtblad kunt u gebruik maken van een droge doek om het stof eraf te halen. Wanneer er vlekken of vegen ontstaan op het oppervlak kunt u dit het beste verhelpen met een vochtige doek. Doordat het blad een grote dichtheid heeft en gemaakt is van het stevigste materiaal trekken er amper tot geen vlekken in. Eindeloos veel voordelen heeft de Strato Dekton! Onderhoud is eenvoudig dankzij de hoge kras- en vlekbestendigheid en goede slijtvastheid.

DST-tabla3d

Strato Dekton bij Aanrechtfabriek

Bent u enthousiast geworden over de Strato Dekton? Bij Aanrechtfabriek is het mogelijk om te kiezen voor diverse afmetingen en afwerkingen. Maak ruimtes af met een natuurlijke uitstraling door een stijlvol werkblad te plaatsen. Meer aanrechtbladen bekijken? Bekijk de extra mogelijkheden van Dekton met diverse kleuren. Er is voor ieder wat wils op onze website. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en bestel uw Strato Dekton bij Aanrechtfabriek.