Uw voordeel:

Violetta graniet

De kleur violet heeft een paars karakter en is tegelijkertijd blauwachtig rood. In ons Violetta graniet komen dezelfde eigenschappen naar voren. Maar doordat graniet een 100% natuurlijk materiaal is zal geen enkel aanrechtblad exact hetzelfde zijn. De voorbeeldstukken die u bij ons kunt bekijken zijn dan ook een indicatie voor het eindproduct. Wanneer u een aanrechtblad in Violetta van graniet in uw keuken heeft zal dit een prachtige reflectie zijn van uw kleurrijke persoonlijkheid!

Violetta graniet onderhoud

Wanneer u jaarlijks uw Violetta aanrechtblad van graniet onderhoud met een impregneermiddel beschermd u deze optimaal tegen vlekken. Ook zal hij langer mooi blijven doordat u de poriën als het ware dicht maakt met dit middel. Dagelijks schoonmaken kan met een normale allesreiniger. Hiermee verwijdert u de gebruikelijke vlekken. Heeft u vragen over aanrechtbladen in Violetta graniet en het onderhoud? U kunt altijd contact met ons opnemen. Onze experts helpen u graag.

d4fbac1ddd60cbfa5a2cbe30bfee84b6

Violetta graniet bij Aanrechtfabriek

Voor een uitgesproken kleur als Violetta is een granieten aanrechtblad zeer geschikt. Bij Aanrechtfabriek heeft u naast deze ook nog keuze uit meer dan 20 andere stijlvolle kleuren. De grillige structuur van het natuurlijke materiaal zorgt voor een levendige uitstraling. Bestelt u een aanrechtblad in Violetta graniet bij Aanrechtfabriek dan maken deze voor u op maat. Net als al onze producten!

Tip! Wilt u meerdere producten, zoals een achterwand of spoelbak, van hetzelfde materiaal? Bestel deze samen met uw aanrechtblad. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat er geen kleurverschil optreedt.