Uw voordeel:

Werkblad Ikea

Met een stijlvol natuursteen werkblad wordt uw Ikea keuken in een handomdraai de ruimte van uw dromen! Een plek waar u vele heerlijke diners zult bereiden en ‘s avonds gezellig tot rust komt met vrienden en familie. Bij Aanrechtfabriek heeft u de keuze uit diverse materialen van hoge kwaliteit. Daarnaast vindt u bij ons een ruim kleurenassortiment. Hierdoor hebben wij ongetwijfeld een werkblad dat uw Ikea keuken en interieur helemaal afmaakt. Inspiratie opdoen kan in onze fabriek in Leek. Wij zijn op doordeweekse dagen geopend van 9 tot 16 uur. Op zaterdagen bent u van harte welkom op afspraak.

Werkblad Ikea keuken

De specialisten van Aanrechtfabriek maken het werkblad voor uw Ikea keuken altijd volledig op maat. Zo weten we zeker dat uw natuursteen aanrechtblad perfect aansluit op uw keukenkastjes en -lades. Het prachtige werkblad voor uw Ikea keuken kunnen wij onder andere maken van graniet en composiet. Ook een Belgisch hardsteen aanrechtblad of Dekton aanrechtblad behoort tot de mogelijkheden. Laat u uitgebreid informeren door onze experts en kies het ideale werkblad voor uw Ikea keuken!

Bh Keuken 3

Werkblad Ikea graniet

Met een schitterend werkblad voor uw Ikea keuken van graniet kiest u voor topkwaliteit. Graniet is een stijlvolle steensoort die bestaat uit meerdere kleuren. Elk stuk steen is anders, waardoor u altijd verzekerd bent van een uniek werkblad. Uw Ikea keuken afmaken met een graniet blad is een zeer verstandige keuze. De aanrechtbladen van dit 100% natuurlijke materiaal hebben een levendige uitstraling. Daarnaast is graniet bijzonder sterk en krasbestendig. Dit maakt deze steensoort perfect voor gebruik in de keuken. Heeft u vragen over de aanschaf van een granieten aanrechtblad? Bel ons dan gerust of kom langs in onze fabriek. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Werkblad Ikea composiet

Bij Aanrechtfabriek maken we alleen gebruik van de beste materialen voor het werkblad voor uw Ikea keuken. Een composiet aanrechtblad is een absolute aanrader als u een bijzonder sterk en zeer fijn materiaal zoekt. Het is krasbestendig en door de zeer fijne samenstelling krijgen ook vlekken geen kans op dit werkblad voor uw Ikea keuken. Composiet is bij ons leverbaar in meer dan 100 verschillende kleuren. Hierdoor vindt u altijd een tint die volledig voldoet aan uw wensen. Bekijk ons ruime aanbod aanrechtbladen voor Ikea keukens in onze fabriek in Leek of vraag direct online uw offerte aan.

3-composiet

Werkblad Ikea op maat

Om er zeker van te zijn dat u na uw keuken renovatie een perfecte, sfeervolle ruimte terugkrijgt, maken wij het werkblad voor uw Ikea keuken altijd op maat. Wij raden altijd aan om het aanrechtblad 4 tot 5 weken voor de plaatsing van uw keuken te bestellen. Zo hebben wij genoeg tijd om het ruwe materiaal te bewerken tot een stralend werkblad voor uw Ikea keuken. Het op maat maken gebeurt na het inmeten. Onze experts nemen de maten van uw nieuwe keuken op, zodat wij precies weten hoe groot en breed uw nieuwe natuursteen aanrechtblad moet zijn. Het leveren en monteren regelen we ook voor u. Die kan al 6 werkdagen na de inmeting! Het enige dat u hoeft te doen, is uw ideale aanrechtblad uitkiezen!