Uw voordeel:

Werkblad op maat

Uw keuken is pas helemaal af zodra onze vakmensen een bijpassend werkblad op maat hebben geïnstalleerd. Aanrechtfabriek biedt u ruime keuzemogelijkheden qua materialen, die elk hun unieke eigenschappen hebben die ze extra duurzaam en stijlvol maken. Dankzij de perfecte pasvorm kunt u nog vele jaren van al deze voordelen profiteren! Een werkblad op maat van Aanrechtfabriek is daarom altijd een verstandige investering. Onze experts vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden die we bieden.

Werkblad op maat laten maken

Op afspraak komt onze vakman bij u langs wanneer u via ons uw werkblad op maat wilt laten maken. Zodra u een keuze heeft gemaakt voor het materiaal, bijvoorbeeld een Belgisch hardsteen aanrechtblad, wordt uw nieuwe aanrecht nauwkeurig ingemeten. Alle gegevens worden zorgvuldig genoteerd, zodat de monteurs zes dagen hierna al kunnen beginnen met installeren; bestel uw aanrecht wel enkele weken van tevoren, zodat we voldoende tijd hebben om ons op uw klus voor te bereiden. Gaat u voor een moderne look en een hoge krasbestendigheid? Dan is een Dekton aanrechtblad precies waar u naar op zoek bent. Welke basis u ook kiest, vertrouw gerust op ons om uw nieuwe werkblad op maat te laten maken!

dekton-kitchen-radium

Werkblad op maat natuursteen

Bent u op de hoogte van de vele voordelen die een werkblad op maat van natuursteen u biedt? Neem nu bijvoorbeeld een granieten aanrechtblad. Deze brengt een levendige uitstraling in uw keuken dankzij de grove structuur ervan! U heeft bovendien de keuze uit wel twintig tinten. Gaat u voor een composiet aanrechtblad? Dan wordt de keuzemogelijkheid uitgebreid tot wel honderd verschillende tinten! En als u tips nodig heeft over het onderhoud van graniet of het onderhoud van een composiet aanrechtblad, weet u ons natuurlijk te vinden.

Werkblad op maat Ikea keuken

Wanneer u bijna klaar bent met renoveren, is dé kers op uw slagroom toch wel een werkblad op maat in uw Ikea keuken! Maak eerst een geïnformeerde keuze uit onze diverse materialen en onze professionals gaan voor u aan de slag. Door telefonisch of per e-mail een afspraak te maken met onze adviseurs, kunnen zij u persoonlijk begeleiden bij de selectie van het ideale aanrecht. Het staat u tevens vrij om onze showroom te Leek binnen te komen lopen. Heeft u behoefte aan een professioneel geïnstalleerd werkblad op maat? Onze aanrechtbladen voor de Ikea keuken zorgen dan voor de perfecte afwerking!

1-composiet