Uw voordeel:

Werkbladen Ikea

Wilt u voor een scherpe prijs de werkbladen van uw Ikea keuken en kookeiland vervangen door een exclusief aanrechtblad van natuursteen of composiet? Dan is Aanrechtfabriek het juiste adres voor u! Wij leveren honderd procent maatwerk en bieden u de ruimte voor stijlvolle toevoegingen zoals een achterwand, diverse spoelbakken en een ingebouwde Quooker kraan. Zo zorgen wij met onze werkbladen voor uw Ikea keuken voor een complete make-over. Vraag vrijblijvend online een offerte aan.

Werkbladen Ikea op maat

Ondanks het feit dat de werkbladen voor uw Ikea keuken volledig op maat worden gemaakt, profiteert u bij Aanrechtfabriek van een razendsnelle installatieservice, binnen slechts zes dagen na het inmeten. Wij treffen daarvoor in onze werkplaats alle noodzakelijke voorbereidingen. Om die reden adviseren wij u om uw bestelling circa 4 à 5 weken voor de aflevering te plaatsen. Zo hebben wij de tijd om alle benodigde materialen te verzamelen. Op het gebied van werkbladen voor uw Ikea keuken op maat, bieden wij u een ruime keuze uit diverse aanrechtbladen. Gaat uw voorkeur uit naar een Belgisch hardsteen aanrechtblad of een Dekton aanrechtblad? Laat het ons weten en wij gaan voor u aan de slag met het aanrechtblad voor uw Ikea keuken van uw voorkeur!

dekton-tundra

Werkbladen Ikea keuken

U heeft een ruime keuze uit diverse materialen als u de werkbladen voor uw Ikea keuken op maat laat maken door Aanrechtfabriek. Een composiet aanrechtblad is bij veel van onze klanten bijzonder populair. Dat is ook niet verwonderlijk, want dit type werkbladen voor uw Ikea keuken zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren. Maar er zijn ook andere voordelen, want het oppervlak is zeer stevig, krasvrij en hittebestendig. Bij Aanrechtfabriek heeft u een ruime keuze uit diverse soorten aanrechtbladen, zodat u er gemakkelijk één vindt die past bij uw persoonlijke smaak.

Werkbladen Ikea natuursteen

Zoekt u nieuwe werkbladen voor uw Ikea keuken van natuursteen? Deze heeft u bij Aanrechtfabriek voor het uitzoeken. Bij ons vindt u niet alleen een granieten aanrechtblad, maar ook bijvoorbeeld een aanrechtblad van hardsteen. Deze steensoorten hebben net iets meer onderhoud en aandacht nodig, maar u krijgt daar een warme natuurlijke uitstraling voor terug. Naast werkbladen voor de Ikea keuken van natuursteen hebben wij ook een marmerlook keukenblad: goedkoper dan marmer, maar net zo mooi en zeer laag in onderhoud!

granite-silestone-kitchen-seleno