Uw voordeel:

Zwart aanrechtblad

Wilt u een sobere en minimalistische keuken of juist een eyecatcher die eruit springt? U kunt alle kanten op met een zwart aanrechtblad. Ook wat betreft materiaal zit u niet vast aan één soort. Wanneer u uitgebreid advies wilt over welke mogelijkheid het meest geschikt is voor uw situatie kunt u het beste een afspraak met ons maken. In onze fabriek laten we u verschillende opties voor een zwart aanrechtblad laten zien. Voor al onze producten geldt dat wij een scherpe prijs kunnen garanderen omdat wij direct van onze fabriek leveren!

Zwart aanrechtblad natuursteen

Voor een eigenzinnige uitstraling in uw keuken neemt u een zwart aanrechtblad van natuursteen. Een Belgisch hardsteen aanrechtblad zal meer antraciet zijn dan in-en-in zwart. Dat komt mede door de kleine fossielen die in dit kalksteensoort zitten. Dit zorgt dan wel weer voor een levendig effect. Voor een zwart aanrechtblad van natuursteen dat nog donkerder is dan de nacht kunt u kiezen voor composiet. Dit materiaal is verkrijgbaar in meer dan 100 kleuren!

dekton-kitchen-radium

Zwart aanrechtblad Ikea

Wij maken alles voor u op maat! Een zwart aanrechtblad voor uw Ikea keuken behoort dan ook tot de mogelijkheden. Dit zou kunnen van bijvoorbeeld graniet, maar ook van het ontzettend sterke Dekton. Dit materiaal is vrij nieuw en heeft een uiterst dichte structuur waardoor vlekken geen schijn van kans hebben. Hiermee kunnen wij een zwart aanrechtblad voor uw Ikea keuken maken, maar ook een marmerlook of betonlook aanrechtblad creëren. Kom eens bij ons langs om de mogelijkheden te bekijken.

Zwart aanrechtblad bij Aanrechtfabriek

Wilt u een op maat gemaakt zwart aanrechtblad? Bij Aanrechtfabriek maken we aanrechtbladen zelf in onze fabriek. Ook komen we bij u inmeten en plaatsen. Doordat wij het gehele productieproces in eigen handen hebben en onder één dak uitvoeren kunnen wij scherpe prijzen garanderen. Daarbij verzekerd onze jarenlange ervaring en kwaliteitsproducten u van een hoogwaardig zwart aanrechtblad. Met Aanrechtfabriek maakt u uw keuken helemaal af!

6-composiet