Uw voordeel:

Zwart graniet aanrechtblad

In een moderne keuken is een zwart graniet aanrechtblad een echte aanwinst. Graniet heeft zich gevormd door magma dat zeer langzaam is gestold. Daardoor hebben zich mineralen zoals kwarts, veldspaten en mica’s ontwikkeld. Deze bestanddelen zorgen voor de luxe glans van een zwart graniet aanrechtblad. Deze ondergrond is bijzonder sterk en hittebestendig, perfect als u van koken en tafelen houdt! Vraag vrijblijvend online een scherpe offerte aan bij Aanrechtfabriek om uw aanrechtblad op maat te laten maken!

Zwart graniet aanrechtblad schoonmaken

Als u heeft gekozen voor een zwart graniet aanrechtblad vraagt het schoonmaken iets meer aandacht. Graniet is een licht poreus materiaal waar gemakkelijk vocht intrekt. Dit probleem is echter gemakkelijk te ondervangen met een periodieke onderhoudsbeurt met impregneermiddel. Dit vult de poriën van het zwart granieten aanrechtblad. Schoonmaken is daarna geen probleem, zolang u geen bijtende middelen of scherpe voorwerpen gebruikt om vlekken te verwijderen. Het gebruik van een vochtige doek of een schuursponsje en eventueel een sopje is voldoende. Kiest u liever voor onze aanrechtbladen van andere materialen zoals een composiet of Dekton aanrechtblad? Ook deze maken wij voor u op maat!

Graniet keukenblad

Zwart graniet aanrechtblad op maat

Aanrechtfabriek is het adres voor uw zwart graniet aanrechtblad op maat. U profiteert bij ons van een razendsnelle montage, binnen zes dagen na het inmeten. Wel raden wij u aan om uw bestelling circa 4 à 5 weken voor de oplevering van uw keuken te plaatsen. Zo kunnen wij alle materialen die wij nodig hebben verzamelen. U beschikt bij ons over veel extra opties zoals het plaatsen van achterwanden, het integreren van een spoelbak of het monteren van een Quooker kraan. Daarmee maakt u van uw zwart graniet aanrechtblad een echte blikvanger. Meer informatie over de voordelen en het onderhoud van graniet vindt u op onze website.