Uw voordeel:

Achterwanden keuken

U verhoogt zowel de sfeer als de hygiëne door achterwanden in uw keuken te plaatsen. Deze zijn bij Aanrechtfabriek verkrijgbaar in diverse materialen zoals natuursteen, composiet of een luxe marmerlook. Het schoonmaken van achterwanden in uw keuken doet u eenvoudig met een doekje. In tegenstelling tot een kale muur krijgen vlekken en vetspatten vrijwel geen kans meer. Vraag eenvoudig online een offerte aan en u krijgt van ons een scherp en aantrekkelijk aanbod!

Achterwanden keuken natuursteen

Vanwege de warme uitstraling zijn achterwanden in de keuken van natuursteen een stijlvolle toevoeging. Graniet bestaat bijvoorbeeld uit glanzende mineralen zoals kwarts, veldspaat en mica’s. Belgisch hardsteen is opgebouwd uit op natuurlijke wijze samengeperste koolstof en skeletten van kleine zeediertjes. Het geheel zorgt voor een intens, donkere achtergrond met een subtiel wit veegpatroon. Aanrechtfabriek adviseert u om voor het beste resultaat de achterwanden in uw keuken uit natuursteen met een nieuw Belgisch hardsteen aanrechtblad of een nieuw granieten aanrechtblad uit dezelfde steenpartij te combineren. Zo weet u zeker dat alles perfect aansluit. Houdt u van een mooi contrast? Dan combineert natursteen ook goed met een bijvoorbeeld een composiet aanrechtblad met een andere kleur en textuur.

composiet1

Achterwanden keuken Ikea

Wilt u met elegante achterwanden uw keuken van Ikea een complete make-over geven? Dan kunt u deze bij Aanrechtfabriek moeiteloos combineren met onze luxe aanrechtbladen. Als u dat wenst kunnen wij bijvoorbeeld het aanrechtblad van uw Ikea keuken uitrusten met een nieuwe spoelbak of kraan. Daarmee kunt u in combinatie met de nieuwe achterwanden voor uw Ikea keuken weer jarenlang vooruit. Onze medewerkers geven uw graag antwoord als u hierover nog vragen mocht hebben.

Achterwanden keuken op maat

Door het laten plaatsen van nieuwe achterwanden in uw keuken op maat, maakt u hiervan een gezellige ruimte waarin u in stijl aan de slag kunt. Bij Aanrechtfabriek profiteert u van een snelle montageservice. Wij komen binnen zes dagen na het inmeten bij u langs voor de installatie. Wij raden u wel aan om uw bestelling 4 à 5 weken van tevoren te plaatsen, zodat wij de tijd hebben om alle benodigde materialen te verzamelen. Voor ons is het plaatsen van de achterwanden in uw keuken op maat dan een kleine moeite.

2-composiet