Uw voordeel:

Composiet vensterbank

Heeft u een aanrechtblad van composiet? Met een vensterbank van hetzelfde materiaal maakt u van uw keuken een stijlvol geheel! Het resultaat bepaalt u helemaal zelf, want Aanrechtfabriek biedt u een ruime keuze uit wel 100 verschillende kleurtinten. Zo kunt u de kleuren zowel matchen als op een creatieve manier contrasteren. Een composiet vensterbank is stevig en bijzonder kleurvast en heeft daardoor bijzonder weinig onderhoud nodig. Vraag vrijblijvend een offerte aan op onze website en wij sturen u een aantrekkelijk aanbod.

Composiet vensterbank voordelen

Afgezien van de stevigheid van het materiaal heeft een composiet vensterbank vele andere voordelen. De belangrijkste daarvan is de enorme vlekbestendigheid. Het blad heeft een zeer dichte structuur waardoor vuil en vocht niet in het oppervlak kunnen doordringen. Schoonmaken doet u eenvoudig een lauwwarm maar niet bijtend sopje. Omdat een composiet vensterbank slijtvast en krasvrij is, blijft deze ook goed als u per ongeluk een keer een pot met kruiden verschuift of omstoot. Ook de kleurvastheid en hittebestendigheid van een composiet vensterbank zijn voordelen. Als u een composiet aanrechtblad bestelt in dezelfde kleur zijn deze eigenschappen nog belangrijker.

Composiet vensterbank op maat

Bij Aanrechtfabriek kunt u eenvoudig uw composiet vensterbank op maat laten maken. Voordat wij beginnen met het plaatsen van uw vensterbank meten wij deze eerst bij u in. Vervolgens komen we binnen 6 dagen bij u langs om elk detail in orde te maken. Om de benodigde materialen te verzamelen hebben wij enige tijd nodig. Als u een keuken heeft bestelt en uw vensterbank hier wilt plaatsen raden wij u aan om deze ongeveer 6 weken voor de aflevering van de keuken te bestellen. Omdat wij ook aanrechtbladen fabriceren, kunt u deze bij ons net als een composiet vensterbank op maat laten maken.

Composiet vensterbank plaatsen

Wilt u uw composiet vensterbank laten plaatsen in uw keuken? Dan is Aanrechtfabriek het juiste adres waar u deze klus voordelig kunt uitvoeren. Wij maken ook aanrechtbladen en vensterbanken van andere stevige en stijlvolle materialen op maat. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een Belgisch hardsteen vensterbank of een vensterbank van graniet. Heeft u nog vragen over een composiet vensterbank plaatsen? Neem dan contact op met onze klantenservice of bezoek onze showroom in Leek!