Uw voordeel:

Granieten vensterbank

In uw nieuwe designkeuken kunt u met een granieten vensterbank echt het verschil maken. Graniet is een natuurlijk materiaal dat daardoor een bijzondere levendigheid en een warme uitstraling bezit. Elke granieten vensterbank heeft een eigen unieke kleur en glans. Deze steensoort is ontstaan uit langzaam gestold lavagesteente. Gedurende dit proces hebben zich kwarts, veldspaat en mica gevormd. De verhouding waarin deze mineralen voorkomen bepaalt zowel de kleur als de textuur van een granieten vensterbank die u bij Aanrechtfabriek bestelt. Daarom is geen exemplaar gelijk!

Granieten vensterbank voordelen

Zoals veel producten van natuursteen heeft een granieten vensterbank voordelen en nadelen. Als u deze op een rijtje zet kunt u gemakkelijk een keuze maken. Graniet is een harde steensoort die daardoor niet alleen zeer stevig en krasvrij is, maar ook hittebestendig. Dat is ook de reden dat veel mensen bij Aanrechtfabriek kiezen voor een granieten aanrechtblad. Hoewel een granieten vensterbank veel voordelen biedt, is er ook een klein nadeel. Het oppervlak kan namelijk gemakkelijker dan andere materialen vocht opnemen. Met goed onderhoud heeft u daar echter nauwelijks last van.

Granieten vensterbank tips

Bent u voor uw keuken op zoek naar een granieten vensterbank? Met de tips en adviezen van Aanrechtfabriek maakt u gemakkelijk een keuze. Omdat elke nieuwe lichting graniet er anders uitziet kan het voorkomen dat de vensterbank niet matcht met uw keukenblad. Dit kunt u gemakkelijk voorkomen door bij Aanrechtfabriek een aanrechtblad van graniet te bestellen. Hiervoor kunnen wij namelijk gebruikmaken van dezelfde partij om storende kleurcontrasten te voorkomen. Heeft u voor uw granieten vensterbank nog tips nodig? Dan vindt u op onze site meer informatie over het onderhoud van graniet.

Granieten vensterbank op maat

Uw keuken is nooit te groot of te klein voor een granieten vensterbank op maat. Bij Aanrechtfabriek kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor een scherp aanbod. Wij bieden u een uitgebreide montageservice. Na het inmeten van uw granieten vensterbank op maat komen wij binnen 6 dagen bij u langs voor de installatie. Omdat wij tijd nodig hebben om de benodigde materialen in onze werkplaats te verzamelen, raden wij u aan om de vensterbank 4 à 5 weken voor oplevering van uw keuken te bestellen. Wij bieden u ook de mogelijkheid om een composiet vensterbank of een Belgisch hardsteen vensterbank te bestellen. Ook deze maken wij voor u op maat!