Uw voordeel:

Granieten aanrechtblad

U kiest voor pure kwaliteit met een prachtig granieten aanrechtblad. De luxe uitstraling van dit materiaal maakt uw keuken helemaal af! Bij Aanrechtfabriek heeft u een ruime keuze uit 20 stijlvolle kleuren. Dankzij onze grote liefde voor het vak en jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren bij de keuze voor een natuurstenen aanrechtblad voor uw nieuwe of bestaande keuken. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over de aanschaf van een granieten aanrechtblad of kom langs bij ons in de fabriek!

Waarom een granieten aanrechtblad?

Vaak krijgen wij de vraag waarom een granieten aanrechtblad een goede keuze is. Wij kunnen vele voordelen opnoemen! Graniet is een 100% natuurlijk materiaal met een levendige uitstraling. Doordat deze natuursteen uit meerdere kleuren en structuren bestaat, is elk aanrechtblad uniek. De diverse tinten geven het aanrechtblad bovendien een bijzondere uitstraling. Graniet is daarnaast zeer een sterk materiaal dat krasbestendig is. Ondanks dat raden wij u wel aan om altijd een snijplank te gebruiken. Dit is niet alleen hygiënischer, maar verkleint ook de kans op vlekken. Wilt u meer weten over de vele voordelen en waarom een granieten aanrechtblad perfect is voor uw keuken? Bel ons dan gerust. Onze experts geven u graag meer informatie.

Onderhoud granieten aanrechtblad

U wilt uw nieuwe keukenblad natuurlijk zo lang mogelijk mooi en nieuw houden. Daarom is goed onderhoud van uw granieten aanrechtblad erg belangrijk. Hieronder enkele tips bij de aankoop en onderhoud van een granieten aanrechtblad:

  • De hittebestendigheid van graniet is afgestemd op normaal huishoudelijk gebruik. Hoewel een granieten aanrechtblad daardoor tegen een hete pan kan, adviseren wij altijd onderzetters te gebruiken.
  • Graniet heeft een grovere structuur dan composiet en neemt daardoor gemakkelijker vocht op. De plekken die kunnen ontstaan dragen bij aan de levendige uitstraling waar graniet om bekend staat.
  • Wij adviseren u om een impregneermiddel te gebruiken. Hiermee is uw blad beter bestand tegen vuil en vlekken van eten en drinken. U bestelt uw impregneermiddel eenvoudig bij Aanrechtfabriek. Voor de dagelijkse schoonmaakbeurt is allesreiniger voldoende.

Wilt u meer tips voor het onderhoud van uw granieten aanrechtblad? Deze leest u op onze speciale pagina over het onderhoud van graniet! U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen of langskomen bij ons in de fabriek in Leek.

Granieten aanrechtblad Ikea

Wilt u graag een prachtig granieten aanrechtblad voor uw Ikea keuken bestellen? Dat kan bij Aanrechtfabriek! Onze natuurstenen aanrechtbladen voor Ikea keukens worden op maat gemaakt en zijn zeer geschikt voor alle nieuwe en bestaande Ikea keukens. Zo maakt u van uw Ikea keuken een echte eyecatcher! Bij Aanrechtfabriek kunt u naast een op maat gemaakt granieten blad ook terecht voor een Dekton aanrechtblad of Belgisch hardsteen aanrechtblad. Welk materiaal u ook kiest: u krijgt altijd een prachtig hoogwaardig product van zeer hoge kwaliteit geleverd bij Aanrechtfabriek. Met een granieten aanrechtblad wordt uw Ikea keuken precies zoals u voor ogen hebt!

Tip! Koop uw aanrechtblad en andere producten 4 tot 5 weken voor de installatie van uw keuken. Wij hebben dan voldoende tijd om materialen te bestellen en uw werkblad te produceren. Op deze manier kunnen wij u een snelle montage garanderen.

Granieten aanrechtblad kopen

Aanrechtfabriek is hét adres voor natuursteen aanrechtbladen. U kunt bij ons eenvoudig een granieten aanrechtblad kopen dat volledig voldoet aan al uw wensen. Bij ons heeft u de keuze uit meer dan 20 kleuren graniet! Heeft u een volledige keuken renovatie op de planning staan en zoekt u een bijpassende vensterbank? Geen probleem. Ook uw granieten vensterbank maken wij graag op maat voor u. Ook kunt u gebruikmaken van onze eigen bezorg- en montageservice! Dit maakt een granieten aanrechtblad kopen bij Aanrechtfabriek wel érg aantrekkelijk!

composiet6