Uw voordeel:

Granieten werkblad

Bij het afwassen en bereiden van maaltijden is een granieten werkblad niet alleen stijlvol maar ook zeer praktisch. Graniet staat bekend om de enorme stevigheid en het krasbestendige oppervlak. Daarnaast bestaat het uit kleine kristallen die zorgen voor een verfijnde en luxe glans. Dit gesteente heeft een enigszins ongepolijste maar zeer natuurlijke uitstraling. Bij Aanrechtfabriek kunt u een granieten werkblad op maat bestellen in diverse kleuren en uitvoeringen. U vraagt eenvoudig online een offerte aan!

Granieten werkblad keuken

U kunt onbekommerd koken als u een granieten werkblad voor de keuken bestelt. Het oppervlak is krasvrij, zodat u messen en andere benodigdheden veilig op het blad kunt leggen. Verder is het ook geen probleem als u er per ongeluk een hete pan op zet. Wel raden wij u aan zoveel mogelijk gebruik te maken van onderzetters om het granieten werkblad van uw keuken topconditie te houden. Om vlekken te voorkomen is het van belang dat u het graniet om de zoveel tijd behandelt met impregneermiddel. Het gesteente is van nature poreus, maar heeft daardoor wel een echte naturel look, zoals u mag verwachten van een natuursteen aanrechtblad!

Graniet keukenblad

Granieten werkblad op maat

Bij een tot in de kleinste details ontworpen design keuken is een granieten werkblad op maat onmisbaar. De medewerkers van Aanrechtfabriek komen bij u langs om het werkblad in te meten voor zij met de installatie beginnen. Als u dat wenst kunt u een bijpassende spoelbak van merken zoals Franke en Caressi volledig in uw granieten werkblad op maat laten integreren. In onze fabriek maken wij het blad pasklaar, zodat u profiteert van een zeer snelle montage, zes dagen na het inmeten. Ook als u een van onze andere aanrechtbladen van Belgisch hardsteen of Dekton bestelt profiteert u van deze service!

Granieten werkblad Ikea

Aanrechtfabriek is uw logische sparringpartner als u met een keuken renovatie aan de slag gaat. Wij maken bijvoorbeeld eenvoudig een nieuw granieten werkblad voor uw Ikea-keuken op maat. Wij bieden u een zeer ruime keuze uit diverse tinten die uw keuken er weer zo goed als nieuw uit laten uitzien. Wilt u het dagelijkse kookgemak met uw Ikea aanrechtblad nog meer vergroten? Wij draaien onze hand er niet voor om om voor u een Quooker kraan in uw granieten werkblad voor de Ikea keuken te monteren. Daarmee beschikt u altijd over kokend water!

C:InetpubwwwrootCosentinoImageVaultOutputsenCaledonia-EdgeDet.pd

Granieten werkblad bij Aanrechtfabriek

Een stijlvol ingerichte keuken brengt u gemakkelijk tot stand door een granieten werkblad bij Aanrechtfabriek te bestellen! Wij voeren al het voorwerk voor de montage in onze fabriek uit. Daardoor zijn wij in een handomdraai klaar als we bij u langskomen om het keukenblad te installeren. Verder bent u altijd verzekerd van premium kwaliteit voor een scherpe prijs, want ieder huis verdient een prachtige keuken! Vraag eenvoudig online een offerte aan voor uw granieten werkblad bij Aanrechtfabriek. U krijgt zo snel mogelijk een scherp aanbod!