Uw voordeel:

Silestone

In een moderne keuken, waarin volop geleefd wordt is een aanrechtblad van Silestone een echte aanwinst. Dit materiaal bestaat voor wel 90 tot 94 procent uit pure kwarts, een gesteente met een van nature zeer lage porositeit. Vocht en vlekken hebben geen kans om door te dringen. De glans van het kwarts geeft dit materiaal een luxe uitstraling die perfect past bij een design keuken. Bij Aanrechtfabriek heeft u een ruime keuze uit diverse Silestone aanrechtbladen, op maat en voor een scherpe prijs!

Silestone composiet

In vergelijking tot graniet is een Silestone uit composiet vervaardigd. Dit is een materiaal dat niet alleen uit kwarts bestaat maar is vermengd met hoogwaardige kunststoffen en kleurstoffen. Bij een aanrechtblad heeft dit als voordeel dat u uit veel meer diverse kleuren kunt kiezen. Bovendien heeft Silestone van composiet het grote voordeel dat het zeer hittebestendig is en geheel krasvrij. Bij Aanrechtfabriek heeft u een ruime keuze uit aanrechtbladen van Silestone, graniet en diverse varianten van composiet.

composiet1

Silestone keukenblad

Bij een verbouwing of een keuken renovatie biedt een Silestone keukenblad een groot aantal voordelen. Omdat dit materiaal een groot oppervlak hoeft, hoeft er bij de montage nauwelijks gebruik gemaakt te worden van naden. Aanrechtfabriek maakt uw Silestone keukenblad volledig voor u op maat in de werkplaats. Wij staan al binnen zes dagen na het inmeten bij u op de stoep. Let echter wel op dat u het werkblad circa 4 à 5 weken van tevoren besteld. Het kan enige tijd duren voor wij alle materialen voor de montage in huis hebben.

Silestone kleuren

Bij Aanrechtfabriek past u het ontwerp van het keukenblad aan op het design van de keuken in plaats van andersom. Bij ons is Silestone in vele kleuren verkrijgbaar. Zo kunt u zelfs kiezen voor rood en andere opvallende tinten die u bij natuursteen niet zult aantreffen. Gaat uw voorkeur toch uit naar de rauwe look van de natuur? Dan kiest u bij ons net zo eenvoudig voor een Belgisch hardsteen aanrecht. Wij passen onze keukenbladen gemakkelijk aan aan het design van uw keuken. Met de silestone kleuren kunt u bijvoorbeeld het aanrechtblad van uw Ikea keuken volledig naar eigen wens samenstellen!

6-composiet

Silestone prijzen

Aanrechtfabriek is het adres waar u een aanrechtblad van Silestone voor scherpe prijzen online kunt bestellen. Wij krijgen onze materialen rechtstreeks van onze leverancier en maken direct alle onderdelen op maat. Zo bent u verzekerd van een snelle installatie! Als u dat wenst kunnen wij ook extra onderdelen zoals een Quooker kraan voor u plaatsen. Vraag eenvoudig online uw offerte aan en ontdek onze scherpe Silestone prijzen. Of bekijk onze aanrechtbladen van Dekton of andere materialen. Wij beantwoorden graag uw vragen!