Uw voordeel:

Spoelbak Belgisch hardsteen

Voor een prachtige sfeer in uw keuken en een werkblad dat nog jaren meegaat, moet u absoluut bij Aanrechtfabriek zijn! Zo zorgt een spoelbak van Belgisch hardsteen voor een zeer natuurlijke look. Bovendien is het één van de hardste materialen die als werkblad in de keuken gebruikt wordt. Elke spoelbak is weer uniek; aan de basis ligt namelijk een kalksteensoort die is ontstaan uit vele kleine fossielen! Dankzij deze prachtige structuur van een spoelbak van Belgisch hardsteen heeft uw keuken straks een prachtig nieuw aanzien!

Spoelbak Belgisch hardsteen voordelen

Waarom zou u kiezen voor dit materiaal?Het antwoord op deze vraag is eenvoudig: omdat een spoelbak van Belgisch hardsteen vele voordelen heeft! De warme en luxe uitstraling zorgt ervoor dat een bak of werkblad van deze steensoort bij de meest uiteenlopende interieurs past. Bovendien is het met behulp van lauwwarm water eenvoudig schoon te houden. U kunt bovendien een bijpassend Belgisch hardsteen aanrechtblad bij ons bestellen. Wilt u uitgebreidere informatie over de spoelbak van Belgisch hardsteen en de vele voordelen ervan? Lees dan hier alles over de diverse mogelijkheden die dit materiaal te bieden heeft!

Bh Keuken 3

Spoelbak Belgisch hardsteen op maat

Om alle sprecies binnen de lijntjes te kleuren, krijgt u van ons uw spoelbak van Belgisch hardtseen op maat geleverd! Datzelfde geldt overigens ook voor de aanrechtbladen die wij voor u installeren. We vragen u wel om uw bestelling enkele weken tevoren te plaatsen, zodat we genoeg tijd hebben om alle materialen te verzamelen en de klus voor te bereiden. Vervolgens komen wij uw gootsteen nauwkeurig inmeten en al binnen zes werkdagen daarna uw spoelbak van Belgisch hardsteen op maat monteren! Dat is nou de service van Aanrechtfabriek.