Uw voordeel:

Aanrechtblad vervangen

Voldoet uw huidige keuken nog uitstekend, maar wilt u uw aanrechtblad vervangen door een stijlvol alternatief? Bij Aanrechtfabriek heeft u een zeer ruime keuze uit keukenbladen van diverse materialen zoals graniet, Belgisch hardsteen en stijlvolle composietmaterialen. U vraagt eenvoudig online uw offerte aan om uw aanrechtblad te vervangen en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte. Voor echt maatwerk tegen scherpe prijzen bent u bij Aanrechtfabriek aan het juiste adres!

Aanrechtblad laten vervangen

U weet precies waar u aan toe bent als u besluit om uw aanrechtblad te laten vervangen door Aanrechtfabriek. U profiteert bij ons van een razendsnelle service. Zes dagen na het inmeten komen wij bij u langs voor de installatie. Wij verwijderen het oude aanrechtblad zorgvuldig, zodat we het nieuwe probleemloos kunnen plaatsen. Het voordeel van uw aanrechtblad laten vervangen is dat uw keuken er weer zo goed als nieuw is zonder dat een complete renovatie nodig is. Ook voor aanrechtbladen die luxe uitstralen kunt u bij ons terecht. Onze marmerlook keukenblad is bijvoorbeeld net zo elegant, veel scherper geprijsd en vergt toch aanzienlijk minder onderhoud. Bekijk ons ruime aanbod!

composiet1

Aanrechtblad vervangen door natuursteen

De hardheid en stevigheid van het materiaal is reden genoeg om uw aanrechtblad te vervangen door natuursteen. Dit materiaal voelt niet alleen warm maar ook heel natuurlijk aan. Onze aanrechtbladen van graniet hebben een luxe schittering, zonder dat er enige bewerking voor nodig is geweest. Graniet is ontstaan uit gestold magma waarin zich door geleidelijke stolling mineralen hebben gevormd, waaronder kwarts, veldspaten en mica’s. Deze materialen hebben een natuurlijke glans die uw keuken een elegant voorkomen geeft. Bij Aanrechtfabriek kunt u uw huidige aanrechtblad ook vervangen door andere soorten natuursteen, zoals bij het Belgisch hardsteen aanrechtblad.

Aanrechtblad vervangen Ikea keuken

Bij Aanrechtfabriek kunt probleemloos uw aanrechtblad vervangen om uw Ikea keuken nieuw leven in te blazen. Door een goede materiaalkeuze voor uw aanrechtblad voor de Ikea keuken kunt u flink besparen op het onderhoud van uw keukenblad. Wij maken bijvoorbeeld volop gebruik van de mogelijkheden van composiet. Dit bestaat uit een combinatie van hoogwaardige steensoorten die worden gecombineerd. Als u kiest voor Dekton werkt u voortaan altijd aan een stevig, hittebestendig, krasvrij en onderhoudsarm werkblad. Onze specialisten adviseren u graag over de diverse opties om het aanrechtblad te vervangen. Uw Ikea keuken zal er weer zo goed als nieuw uitzien na deze keuken renovatie!

3-composiet

Aanrechtblad vervangen maatwerk

Aanrechtfabriek is de logische keuze als u een aanrechtblad wilt vervangen door maatwerk. Wij bieden u naast de standaardopties allerhande andere mogelijkheden zoals het integreren van een Quooker kraan die u van instant kokend water voorziet. Ook heeft u een ruime keuze uit Caressi spoelbakken, of een spoelbak van een ander design merk zoals Franke of Reginox. Laat u aanrechtblad vervangen en kies voor het maatwerk van Aanrechtfabriek!