Uw voordeel:

Aura Dekton

In de wereld van design en architectuur is de Aura Dekton onmisbaar! Dit ontwerp is nauwelijks te onderscheiden met echt marmer door een uniek patroon met een natuurlijk ontwerp. Laat patronen doorlopen voor een schitterend effect! Door harde samengeperste materialen is de Aura Dekton kras, uv en vlekbestendig. Bovendien is het blad slijtvast en bestand tegen vorst en dooi. U hoeft zich geen zorgen te maken dat het weer het oppervlak aantast. Bekijk ons gehele assortiment online met Aura Dekton werkbladen.

Aura Dekton onderhoud

Eindeloos genieten van uw splinternieuwe werkblad van Aura Dekton? Onderhoud is ontzettend belangrijk! Neem om te beginnen na aankoop het aanrecht af met een droge doek om eventuele stoffen te verwijderen. Bevuiling door middel van vlekken of vegen zal zelden voorkomen.Wanneer dit wel zo is kunt u het beste met een licht bevochtigde doek de bevuiling afnemen.Voedselresten kunnen zich niet ophopen in poriën. Dit maakt onderhoud zeer eenvoudig doordat het werkblad homogeen, dus extra hygiënisch is.

dekton-Aura-15

Aura Dekton bij Aanrechtfabriek

Geïnteresseerd in dit indrukwekkende blad van Aura Dekton? Wacht niet langer en vraag vandaag nog uw offerte aan! Maak indruk op uw gasten tijdens een diner of op bezoekers van uw bedrijf met een prachtig kantoor. Verbind binnen en buiten door te kiezen voor een natuursteen of granieten vensterbank. Hiermee maakt u de ruimte helemaal af en creëert u rust en eenheid. Kies voor een Aura Dekton! Bij Aanrechtfabriek kunt u terecht voor een ruim assortiment aanrechtbladen en voor vrijblijvende informatie.