Uw voordeel:

Natuursteen vensterbank

U verbindt binnen met buiten door te kiezen voor een natuursteen vensterbank in huis. De verschillende steensoorten die wij leveren geven een natuurlijke uitstraling en creëren een sfeervol en luxe geheel. Wij selecteren onze producten zorgvuldig door te werken met hoogwaardige steensoorten afkomstig uit steengroeven van over de hele wereld. Met een aanrechtblad in hetzelfde natuursteen als uw vensterbank, creëert u rust en eenheid in de ruimte. Wij leveren tevens drempels, dorpels, achterwanden en spoelbakken in natuursteen! Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen of langskomen in onze fabriek in Leek.

Natuursteen vensterbank graniet

Door langzame afkoeling hebben mineralen tijd gehad om kristallen te vormen in dieptegesteente. Deze kristallen lijken op korrels die in een natuursteen vensterbank van graniet goed zichtbaar zijn. Dat geeft niet alleen een speels karakter, maar zorgt er ook voor dat elk blad uniek is. Geen steen zal exact hetzelfde patroon tentoonstellen in aanrechtbladen of een natuursteen vensterbank. Graniet is een ontzettend hard materiaal en daardoor krasbestendig.

Natuursteen vensterbank composiet

Er zitten vele voordelen aan een natuursteen vensterbank van composiet. Doordat het materiaal een zeer fijne structuur heeft neemt het niet zomaar vocht op. Uw plantenpotten kunnen dus gerust in het venster blijven staan. Daarbij verkleurt composiet niet en kan de zon geen schade aanrichten op de zorgvuldig door u geselecteerde kleur. Zo lijkt uw interieur altijd als nieuw. Een natuursteen vensterbank van composiet heeft een kristalachtige uitstraling en is daardoor een prachtige blikvanger!

Natuursteen vensterbank Belgisch hardsteen

Zoekt u voor zowel binnen als buiten een natuursteen vensterbank? Belgisch hardsteen is een prachtige kalksteen met een meer of minder uitgesproken blauwgrijze kleur die zowel binnen als buiten jarenlang mooi blijft. De afwerking gebeurt op diverse manieren waardoor het gesteente verschillende uitstralingen krijgt. Hoe onze specialisten het product ook voor u verwerken, u kunt altijd een uniek eindresultaat verwachten. Een natuursteen vensterbank van Belgisch hardsteen zorgt voor een levendige en luxe sfeer in elke ruimte.

Natuursteen vensterbank onderhoud

Wanneer u bij ons een natuursteen vensterbank bestelt, krijgt u onderhoudtips van ons mee. Als u deze aanhoudt kunt u optimaal genieten van uw aankoop. Lees hier meer over het onderhoud van natuursteen. De levensduur van een natuursteen vensterbank is met correct onderhoud zeer lang. Onze garantie tot wel 25 jaar geven wij niet voor niets! Er is geen steensoort hetzelfde, ieder product vraagt om een eigen verzorging. Voor uitgebreide informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Natuursteen vensterbank op maat

Bij Aanrechtfabriek maken wij uw natuursteen vensterbank op maat. Zo weet u zeker dat u een naadloos passend geheel krijgt. Niet alleen uw natuursteen vensterbank maken wij op maat, u kunt ook bij ons terecht voor uw keuken, badkamer of andere natuursteen producten zoals drempels en dorpels. Onze natuursteen producten zorgen ervoor dat uw interieur feilloos op elkaar aansluit en iedere ruimte soepel overgaat in de andere. Een chique interieur met een luxe uitstraling is het resultaat wanneer u meerdere elementen in hetzelfde materiaal afwerkt. Kom langs in onze fabriek, wij staan altijd klaar om u te helpen met deskundig en persoonlijk advies!