Uw voordeel:

Extra mogelijkheden voor granieten aanrechtbladen

Kleuren

Graniet is in veel kleuren verkrijgbaar. In onze winkel hebben wij van alle kleuren een voorbeeld beschikbaar. Doordat graniet 100% natuurlijk is, zitten er kleur- en stuctuurverschillen in het materiaal. De voorbeeldstukken geven een indicatie van de kleur. Deze kan afwijken van het uiteindelijke aanrechtblad. Wilt u meerdere producten in graniet bestellen, dan adviseren wij u dit daarom in één keer te doen. Hieronder ziet u een selectie van onze kleuren.

  • Graniet Violetta kleur aanrechtblad
  • Graniet Steel Grey kleur aanrechtblad
  • Graniet Nero Profondo kleur aanrechtblad
  • Graniet Multicolor Red kleur aanrechtblad
  • Graniet Nero Forest kleur aanrechtblad
  • Graniet Kashmir White kleur aanrechtblad
  • Graniet Nero Assoluto kleur aanrechtblad
  • Graniet Honey White kleur aanrechtblad
  • Graniet Labrador Dark kleur aanrechtblad
  • Graniet Cafe Brown kleur aanrechtblad

lijn

Mogelijkheden

Met graniet kunt u alle kanten op!Wilt u een uitsparing voor twee wasbakken? Geen probleem! Ook voor de randafwerking heeft u alle keus, bijvoorbeeld een rand onder verstek of een waterkering rand. De diktes kunnen variëren van 3 tot 10 cm. De maximale lengte van een graniet plaat is 27 meter. In verband met het gewicht van een plaat is de afmeting maximaal 2,5 m2.

lijn

Materiaal

100% NatuurproductGraniet is een 100% natuurproduct. Het wordt in platen uit steengroeves in Spanje gehakt. Doordat het een natuurlijk materiaal is, komen er verschillen in kleur en structuur voor. Geen enkel blad is gelijk en dat maakt uw granieten aanrechtblad uniek!

lijn

Onderhoud

Een keer per jaar impregnerenVoor het dagelijks onderhoud van uw granieten blad kunt u een allesreiniger gebruiken. Wilt u het blad lang mooi houden, dan adviseren wij u een impregneermiddel te gebruiken. Dit is verkrijgbaar bij de Aanrechtfabriek. Met dit middel maakt u de poriën dicht, zodat het blad beter beschermd is tegen vlekken. Voor de juiste werking behandelt u het blad de eerste weken vier keer, daarna hoeft u dit nog maar één keer per jaar te doen.Zitten er hardnekkige, ingetrokken vlekken op uw granieten blad, dan kunt u deze verwijderen met rode Glassex. U sprayt het middel op de vlek, laat het even intrekken en neemt het daarna af met keukenpapier. U kunt ook chloor, aceton of waterstofperoxide gebruiken voor dit soort vlekken. Denkt u er wel aan om na zo’n behandeling het blad weer te impregneren.Kalkplekken rond de kraan en spoelbak verwijdert u met schoonmaakazijn of een van de gangbare ontkalkende middelen. Wij raden u aan het middel eerst te testen op een onopvallende plek en de aanwijzingen op de verpakking op te volgen.

lijn

Tip!

Geef uw huis een nog luxere uitstraling!Van hetzelfde materiaal en in dezelfde kleur als uw aanrechtblad leveren wij ook achterwanden, vensterbanken, spoelbakken, drempels, etc. Wilt u een van deze producten aanschaffen? Bestel dit dan direct met uw aanrechtblad. De verschillende producten worden in dit geval uit hetzelfde basismateriaal gemaakt, waardoor er geen kleurverschillen ontstaan.