Uw voordeel:

Hardsteen aanrechtblad

Steen heeft een warm en natuurlijk effect in het interieur. Met de aanschaf van een hardsteen aanrechtblad maakt u van de keuken een plek waar u niet alleen kunt koken, maar ook bezoek gastvrij kunt ontvangen. De kleur en structuur van een hardsteen zijn altijd warm, maar per steensoort toch verschillend. Daardoor heeft elk hardsteen aanrechtblad zijn eigen karakter. Wat niet verschilt is de mooie structuur waarin nog terug te zien is dat deze steensoort ontstaan is uit het kalkskelet van duizenden jaren oude zeediertjes. Bij Aanrechtfabriek bestelt u uw op maat gemaakte aanrechtblad voor een scherpe prijs!

Hardsteen aanrechtblad voordelen

Aanrechtfabriek maakt alleen maar gebruik van de beste kwaliteit natuursteen. Wij geven de voorkeur aan een Belgisch hardsteen aanrechtblad vanwege diverse voordelen. In de eerste plaats heeft deze materiaalsoort een levendige uitstraling. De kleur is afhankelijk van de aanwezige hoeveelheid koolstof en daarom kent ons aanbod aanrechtbladen van hardsteen een natuurlijke variatie. Wij kunnen in onze fabriek ook een aanrechtblad voor uw Ikea keuken op maat maken. Afgezien van het stijlvolle uiterlijk heeft een hardsteen aanrechtblad ook andere voordelen zoals de enorme hardheid. Hierdoor gaat uw werkblad/keukenblad jarenlang mee.

Bh Keuken 3

Hardsteen aanrechtblad op maat

Als u uw droomkeuken wilt ontwerpen kiest u vanzelfsprekend voor een hardsteen aanrechtblad op maat. Bij Aanrechtfabriek heeft u een ruime keuze aan extra opties, zoals het inbouwen van een Franke spoelbak of een Quooker kraan. Het kan enige tijd duren voordat wij alle materialen voor uw hardsteen aanrechtblad op maat in huis hebben. Wij raden u dan ook aan om uw werkblad zo’n 4 tot 5 weken voor de plaatsing van uw nieuwe keuken te bestellen. Wij zorgen standaard voor een snelle montage, binnen zes dagen na het inmeten. Deze service bieden wij u altijd , of u nu een nieuwe keuken inricht of met een flinke keuken renovatie bezig bent!

Onderhoud hardsteen aanrechtblad

U voorkomt eenvoudig vlekken en verkleuringen met een goed onderhoud van uw hardsteen aanrechtblad. Wij raden u aan om bij dit type keukenblad altijd onderzetters te gebruiken. Verder dient u op te passen met het gebruik van zuren, want die kunnen het oppervlak beschadigen. Daarnaast is het nooit een slecht idee om voor het onderhoud uw hardsteen aanrechtblad periodiek te behandelen met impregneermiddel. Gaat uw voorkeur uit naar een aanrechtblad dat meer onderhoudsvrij zijn? Dan kunt u bij Aanrechtfabriek ook kiezen voor composiet, graniet of Dekton. Wij informeren u graag over de diverse voor- en nadelen!

Bh keuken 1